Menu Priima Yrityspalvelu Oy on vuodesta 1992 työskennellyt määrätietoisesti tuottaakseen parhaan mahdollisen palvelun kaikissa toimistotarvike ja – laitehankinnoissa.

 

Toimitamme yrityksille ja yhteisöille jokapäiväisessä toimistotyöskentelyssä tarvittavat tarvikkeet ja -laitteet sekä kahviotarvikkeet nopeasti, täsmällisesti ja kustannustehokkaasti.

Webropol Oy:n 2016 suorittama asiakastyytyväisyys kysely antoi palvelustamme arvosanan 4,7 (5).

Vuonna 2017 tulleet tilaukset täytettiin 99 % ilman jälkitoimituksia.

 

NOUTOTUKKU

Noutoasiakkaat ovat tervetulleita noutotukkuun osoitteessa Olarinluoma 14, 02230 ESPOO. Palvelemme arkisin klo: 8.00 – 16.00. Noutotukussa on esillä koko tarvikevalikoima sekä valtaosa laitteista - osalla muutaman päivän toimitusaika. Tukussa voi tutustua tuotteisiin ja ostaa käteisellä tai yleisillä luottokorteilla. Laskutusasiakkaat myös laskulla.

 

PERILLE TOIMITUKSET- TOIMITUSAIKA

Pääkaupunkiseudulla, Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa ja Kirkkonummelle toimitukset suoritetaan omalla kuljetuksella perille viimeistään toinen arkipäivä tilauksesta. Kiireellisissä tarpeissa joustamme tarvittaessa nopeaan saman päivän toimitukseen. Arvomme on että sen minkä lupaamme, me pidämme.

Toimitusmaksu on 14,90 € (alv 0 %). Alle 25 € alv 0% toimituksista perimme 5 € alv 0% pienlaskutuslisän.

 

TÄYDENNYSPALVELU

Täydennyspalvelu on kustannustehokkain tapa hoitaa päivittäiset perustarvikkeiden hankinnat sekä kokous ja -kahviotuotteiden täydennykset laajasta valikoimastamme. Toivomme rohkeaa yhteydenottoa, jolloin kartoitamme yhdessä tarpeenne ilman velvoitteita. Kumppanuus takaa todellisia kustannussäästöjä, ja pelkästään yhdessä voitettavaa. Täydennyspalvelussa me vastaamme tarvikehuollosta ja voitte keskittyä omaan liiketoimintaan ja osaamiseen.

 

Täydennyspalvelun toteutus lyhyesti

 

Priima Yrityslaitepalvelulla on pitkä kokemus asiakkaiden materiaali- ja tarvikehankintojen logistisesta ohjauksesta. Sujuvan ja kustannustehokkaan palvelumallin suunnittelussa otetaan toimipistekohtaisesti huomioon paitsi soveltuvan palvelumallin valinta, myös oikeiden ostoerien, tilausfrekvenssin ja sitoutuvan pääoman vaikutukset asiakkaalle aiheutuvaan kokonaiskustannukseen   

 

EURO TOIMISTOTUKUT

Priima Yrityspalvelu Oy ja Euro Toimistotukut – ketju muodostuu 13 osakasliikkeestä, jotka omistavat yhdessä Euro Toimistotukut Oy:n. Ketjusta ja sen osakkaista on kattavasti tietoa Internet-sivuilla www.eurotoimistotukut.fi. Osakasliikkeiden yhteenlaskettu liikevaihto oli 2016 yli 30 miljoonaa euroa. Ketjulla on alueellisia varastoja (toimipaikkoja) Suomessa 14 kpl yhteiseltä pinta-alaltaan yli 15.000m2. Paikalliset varastot kattavat koko Suomen, jolloin konsepti tarjoaa nopeat alueelliset toimitukset sekä ympäristömyönteisemmän logistiikan (vähemmän ajokilometrejä per tehty toimitus).

 

NORDIC OFFICE ALLIANCE

Euro Toimistotukut on perustajajäsenenä mukana Nordic Office Alliance -yhteenliittymässä, johon kuuluvat johtavat toimistoalan tukkuliikkeet Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Baltiassa ja Sveitsissä.  Nordic Office Alliance käyttää yhteisvolyymiaan edullisempien hankintaehtojen saavuttamiseksi jäsenilleen kansainvälisiltä markkinoilta. Yhteistyön tuloksena on mm oma tuotemerkki NORDIC OFFICE Lisätietoja http://www.nordicofficealliance.com/. Pan Nordic Customers -ryhmä organisoi ja hallinnoi yhteispohjoismaisia asiakkuuksia eri jäsenmaissa.

 

YMPÄRISTÖ

Ketjumme on edustettuna Konpap ry:ssä sekä ICT Suomi ry:ssä ja vaikuttaa näiden kautta koko alan ympäristö- ja kierrätysasioiden kehittämiseen ja ohjeistukseen, jota osakasliikkeet noudattavat toiminnassaan.
Vuosiehtoneuvotteluissa ja vuosisopimuksia tehtäessä huomioidaan toimittajavalinnoissa se, että toimittajilla on selkeät ohjeet ja kestävät toimintaperiaatteet seuraavilla alueilla:Tervetuloa asiakkaaksemme, teemme varmasti parhaamme

Your browser is not supported! Our site does not work properly with your browser


Please use one of the following:FireFox, Opera, Chrome. Thank you!!   Close the window

© Priima Yrityspalvelu Oy