Pakkaus- ja postitustarvikkeet 3 tuote(tta)

Kun pakkaat- lähettämistä tai varastoimista varten- apu löytyy meiltä!

Lähetyspussi

Tuplapussit ovat valmistettu kaksinkertaisesta voimapaperista. Pussi antaa erinomaisen suojan myös raskaammille tavaroille kuten kansioille ja luetteloille. Jos lähetettävä tuotteesi kuten elektroniikka, tekstiilit tai muu tuote on jo pakattu myyntipakkaukseen, paperista valmistettu postituspussi on oikea valinta vaivattomaan, ympäristöystävälliseen ja kustannustehokkaaseen pakkaamiseen ja lähettämiseen. Tarvittaessa pusseihin voidaan painaa yrityksesi logo tai graafinen ilme ja voidaan näin käyttää myös tehokkaana markkinointivälineenä.

Näytepussit

Näytepussi on kevyempi postituspussivaihtoehto konttori- ja varastokäyttöön. Näytepussit on valmistettu 125g/m2 voimapaperista ja ovat erinomainen vaihtoehto kevyiden tuotteiden varastointiin ja lähettämiseen turvallisesti. Näytepussiin voidaan painaa jopa kaksiväripainatuksena, jolloin pussi toimii hyvänä markkinointivälineenä.

Kuplapussi

Kuplapussit ovat edullisia ja monikäyttöisiä lähetystuotteita. Kuplapussimme ovat luonnollisesti FSC-sertifioituja. Valikoimasta löytyy valkoisia pusseja ja ruskeat ovat erikoistilaustuotteita. Myös kuplapussit voidaan painaa yrityksesi omalla ilmeellä. Ota yhteyttä asikaspalvelu@priima.com ,niin suunnitellaan yhdessä painatuksesi. Kartonkikuori on tarkoitettu ryhtisuojaa vaativien tuotteiden postitukseen. Kuoressa voi turvallisesti ja vahingoittumattomana lähettää esimerkiksi kirjaset, valokuvat, esitteet ja muut paperiset dokumentit, sekä paksumpia tuotteita kuten CD- ja DVD-levyt. Priiman valikoimissa on suuri määrä eri kokoisia kuoria, mutta jos sopivaa ei löydy, ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri Sinun tarpeisiin soveltuva kuori.

Colompacin lähetyskuoret

Aaltopahvikuoret antavat erinomaisen suojan erilaisille tuotteille. Kuori muuntuu helposti ja portaattomasti jopa 5 cm paksuisten tuotteiden lähettämiseen kuoressa olevien nuuttausten ansiosta. Kuorissa on pitävä tarrasuljenta vakiona sekä repäisynauha avaamiseen. Katso lisää tästä. Colompac postituspakkaukset Kooltaan joustavat pakkaukset mahdollistavat yhden tai useamman tuotteen lähettämisen tehokkaasti. Pakkaus muotoutuu juuri tuotteen kokoiseksi antaen kuitenkin lähes pahvilaatikkomaisen, erinomaisen kulma- ja päätysuojan.

Pandaroll on ainutlaatuinen pakkauskeksintö

Pandaroll kirjapakkaus sopii nimensä mukaisesti erinomaisesti kirjojen nopeaan ja helppoon pakkaamiseen, mutta myös muiden tuotteiden kuten näytteiden ja tekstiilien lähettämiseen. • Sama koko sopii useimmille erikokoisille lähetyksille ilman täytemateriaalia • Säästää pakkauskustannuksia ja estää lähetysvahingot • Erinomainen vaihtoehto pakkauskoteloille ja -laatikoille • Kierrätyskuitupohjainen materiaali • Jäykkä kestopahvi-voimapaperi -yhdistelmä takaa uskomattoman kulma- ja ryhtisuojan • Poikittaisnuuttaukset tekevät siivekkeiden taivuttamisen vaivattomaksi • Kaikkia kirjapakkauksia saatavissa erikoistilauksena myös valkoisena

Pahvilaatikot, aaltopahvilaatikot, varastolaatikot ja pakkauslaatikot

Pakkausmateriaalina perinteinen aaltopahvi suojaa hyvin tuotteen, on helposti kierrätettävä, edullinen ja monikäyttöinen materiaali. Runsas valikoima erikokoisia aaltopahvilaatikoita ja -rullia suoraan varastostamme. Asiakkaan mitoilla ja painatuksella varustetut laatikot tilauksesta. Korkealuokkaisista raaka-aineista valmistettu kuljetuslaatikko on kestävä ja taloudellinen tapa pakata tuotteesi. Kaikki varastolaatikot ovat täysin kierrätyskelpoisia ja siksi ympäristöystävällisiä. Aaltopahvilaatikot toimitetaan heti varastostamme ja jos sopivaa vakiolaatikkoa ei löydy, valmistamme aaltopahvipakkaukset myös painettuna mittojen mukaan. Mikäli korkeusmitoissa on merkintä esim. 190/150, voidaan pahvilaatikko helposti madaltaa alempaan mittaan.